Mukaan tiedotusvälineiden, Ozil tai tulee olemaan talven siirron aikana, 30 miljoonaa puntaa siirtää maksu liittyä Manchester United. Ozilia on arvosteltu pitkään hänen tehokkuudestaan ​​Arsenalissa. Jos hän liittyisi punaisiin paholaisiin, voisiko hän saada takaisin eurooppalaisten avustajien kunniaksi? Arsenal pelipaita Lapsille, koska Ozilin hieno esitys on ollut erittäin kuuma!

Ozil ampui Real Madridin kuumuuden aikana Mourinhon käsiin, hän on luonut 17 ottelua yhden kauden ihmeissä ja rohkean suorituskyvyn ansiosta voitti eurooppalaisen avun yhdellä iskulla. Monet sanovat, että Jose Mourinho pelaa konservatiivista, haluaa laittaa valmentaja ja niin edelleen, mutta jos vain tämä kyky Mourinho, ei todellakaan tule kuumin eurooppalaiseksi huippumuottiin. Mourinho ei todellakaan ole itsepäinen, hän on voittanut 100 pistettä ja 121 maalia Real Madridin yhden kauden ajan yhden kauden ennätys ja ennätykselliset tavoitteet.

Tämä osoittaa myös, että Jose Mourinho on hyvä käyttää Ozilia, joka pystyy soittamaan suosikki kaunista jalkapalloa. Kun Ozil pelasi Arsenalissa, hänet oli kritisoitu ulkomaailmasta, monet arvostelivat häntä liian maljakkoina, tyyliä ja niin pehmeää. Wengerille hän ei halunnut Ozilin pelata taiteilijaa, mutta hän halusi myös, että hän olisi kovaa puolustavalle päähän ja kovaa kaveria, mutta ei Ozilin työtä.

Joten näemme eri suorituskyvyn Ozil Saksassa ja Arsenal. Ozil on aina arvostellut Arsenal Saksassa on joukkueen hyvin ansaittu aivot. Arsenal keskikenttäpelaaja jäykkyys, oli anna Ozil ole hyvä omalla muutoksella. Saksan joukkue, joka on täynnä kovuutta, Ozilin ei tarvitse jakaa muuta työtä, vaan voi olla upea jalkapallo. Osta Jalkapallo pelipaidat lapsille haluamaan Ozililla on valoisa tulevaisuus!

Ozil-to-Manchester-United-can-rekindle-t