Ensi viikolla Real Madrid on erittäin kriittinen viikolla, ne on Mestarien Liiga ja La Liga kilpailla vastaan Bayern ja Barcelona, Real Madridin paras pelaaja Ronaldo henkilökohtaisen sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, ilmaisi luottamusta voittoon. Etsitkö uusia Jalkapallo Pelipaidat? Selaa sivuillamme ja saat yllätys.

 

Lopussa nykypäivän joukkue koulutus, Ronaldo julkaisi twitterissä, että oli selvää hänen Twitter-sisältöä, "voittajia." "Samaan aikaan joukkueen kanssa Ronaldo itse Real Madrid joukkuetoverinsa Modric, Carbajal, Casemiro, Mariano ja Ianez, kuva 6. ihmisiä muoto mahtailu."

 

Ensi viikolla, Real Madrid tuo tullessaan kaksi keskeistä pelejä kauden, ja he kilpailevat Bayern Mestarien Liigan 1/4-finaalissa kierroksella viikko sitten espanjan kansallisen derby, Barcelona on viikonlopun yli, tulokset kaksi ottelua väistämättä vaikuttaa Real Madridin kuluvan kauden. Katso huolellisesti, on olemassa monia alennuksia Ronaldo pelipaita.

 

Toisaalta, mukaan useita tiedotusvälineiden, isossa-Britanniassa ja Espanjassa, espanjan liiga 1 Real Madrid, on lukittu Adzharia kuin numero yksi tavoite kesänä, Belgian siirtomaksu on enintään 100 miljoonaa euroa. Mutta suorituskyky tänään peli, Adzharia on todellakin iso tähti, mutta matka tulla pilviin tähti, puute hieman dominoiva, puuttuu kyky hallita voiton avain pelin.

 

Tällä hetkellä Ronaldo ja joukkuetoverinsa myös ilmaisivat päättäväisyyttä. Siellä on monia erilaisia Ronaldo pelipaita sivuillamme, ole hyvä ja katso.

Ronaldo viser viljen til at vinde bolden på Twitter

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokausi.com/Ronaldo-osoittaa-paattavaisyytta-voittaa-pallo-Twitter