La Liga 30. kierroksen peli eilen aamulla päättyi, alkuun kaksi ristiä Real Madrid ja Barcelona olivat voineet voittaa. Joka että Real Madrid 1: 1 taistelu piirtää Atletico Madrid, Barcelona hävisi 0: 2 Málaga, ei vain voinut kiinni sitoa Real Madrid pistettä, mutta myös ero oli vedetty 3 pistettä. Jos Barcelona voi voittaa mestaruuden, lopputulos kierros on ratkaiseva. Hinta pysyy samana !!! Tyyli päivitys? Tilaa Jalkapallo Pelipaidat parasta aikaa.

 

Vain menneen nykyisen liigan kierroksella Barcelona on paras mahdollisuus kuroa umpeen Real Madrid, jälkimmäinen Madridin derby oli sitkeä resistanced Atletico Madrid. Mutta tämä olisi saanut 3 prosenttiyksikön erolla käsissä, mutta vahingossa lentää pois, 0: 2 tulosta niin, että Barcelona hävisi mitään sanottavaa, ja Neymar on myös sakot punaisen kortin pelin, voi olla muita seuraamuksia, ja näin jäi Real Madridin toisen kerran kansallinen derby. Itse asiassa, kun menettää pelin, Barcelonan otsikko rodun on lähes päättynyt etukäteen. Suoraan käskyjä, ostaa Real Madrid Pelipaidat 2016/17, ja se alkaa kuljettaa teille samana päivänä.

 

Tästä pyöreä, Real Madridin paholainen huhtikuun virallisesti avattu, he joutuvat useita vahvoja vastustajia kilpailussa, hieman huolimaton voi menettää koko levyn. Nykyinen kierros seura on valmis Real Madrid tuntuu julma kilpailu, tällä viikolla on alkamassa Bayern Mestarien liigan kilpailussa, se myös tekee niistä kokenut koetukselle. Real Madrid ei voi aina olla antelias antaa vastustajalle mahdollisuuden, jos ei saalis tätä mahdollisuutta, Barcelona voi oikeastaan ​​pätevä mainita mestaruuden uudestaan. Tarpeet noin Jersey, on korkealaatuinen Real Madrid Pelipaidat 2016/17 meidän website.You voi linkittää siellä tietää enemmän yksityiskohtia.

Real Madrid og Barcelona seneste spil spørgsmål

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokausi.com/Real-Madrid-ja-Barcelona-viime-peli-asioissa