Vaikka ylihuomenna Ranskan Cupin kahdeksan vahvoja vastustajia, Avranches, on vain kolmannen tason liiga joukkue, mutta osallistuu ennen ottelua konferenssi Paris Saint-Germain valmentaja, Emery, ei paljastava rauhassa tunteita, hän uskoo, että vastustaja on arvostettu tiimi. Haluat mukauttaa Jalkapallo Pelipaidat? Sivuillamme, voit käyttää omaa nimeä tulostaa pelipaidat.

 

"Analysoimme teknistä ja taktista peliä Avranches video", hän sanoi, "ja ne ovat olleet voittaa Ranskan Division2 joukkue ja sai kahdeksan parhaan paikkaa. Kumpi joukkue on kuin kohdata mikään muu joukkue, kunnioitamme vastustajan Avranches, joukkueen tavoitteena on pelata ulos ihana peli. Uusi PSG Pelipaidat, nauttia alennettuun hintaan, sekä nopea ja turvallinen toimitus, jotta unelma paitoja askel nopeasti paikallaan kyljellään!

 

Emery mielestä ammattilaispelaajat osaavat tehdä se, kun yllään Paris-Saint-saksalaiset paita, mitä meidän pitäisi tehdä yksilö- ja joukkue taso näyttää kykynsä.

 

Viime viikonloppuna voittanut Monacon, saat seitsemäs Ranskan League Cup pokaalin joukkueessa historian "iso Paris" luonnollisesti toivomme, että tämä hyvä tila jatkuu. Emery ilmoitti luettelon 19 ihmistä vastaan ​​Avranchesin samana päivänä, Tiago Silva, Marui Nios ja Krijovica, jäi pelin takia loukkaantunut, Carling Cupin finaalissa, sai yksi pallo ja kaksi auttaa Dimaliya, ei myöskään anna kilpailu lista .PSG Pelipaidat myydään täällä sivuillamme, ole hyvä ja katso tästä, ehkä on olemassa joitakin tyyppejä johon kaltaiset.

Paris Saint Germain træner aldrig undervurdere fjenden

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokausi.com/Paris-Saint-Germain-valmentaja-koskaan-aliarvioida-vihollinen