2016-17 kauden UEFA Cup 1/4-finaali kierroksen siirtyy Old Trafford Stadium, Manchester United kotona vs. Anderlecht. Yksi viikkoa sitten, ensimmäisellä kierroksella kaksi joukkuetta, peli, Manchester United pois 1-1 vastustajan tasainen. Ostaa Jalkapallo Pelipaidat meidän verkkokaupasta nyt, voit saada enemmän tarjouksia.

 

Mestarien Liigan historiassa on yhteensä 7 pelejä ennätys, Manchester United ennätys on 4 voittoa, 1 tasainen, 2 negatiivinen, tulee 23 pallo, menettää 7 ball. Edellisen kerran kaksi puolta kilpaili Old Trafford, Manchester United kotona 5-0 voittaa vastustaja. Kaksi puolta ensimmäinen kierros yhteenotto, Manchester United pois 1-1 taulu Anderlecht. Kaikenlaisia Zlatan pelipaita täällä, kiirettä, jotta sen nyt.

 

Ibrahimovi on tehnyt 28 maalia Manchester United tällä kaudella. 45 pelejä, Ibrahimovi oli tehnyt 37 maalia, 28 palloa, 9 syöttöä. Ylä-pyörä, jopa vastaan Chelsea, Ibrahimovi on levännyt mahdollisuus. Ilmeisesti, Mourinho on siirtynyt hänen keskittyä Europa League.

 

On syytä mainita, että Anderlecht on Ibrahimovi kaikkein suosikki vastustajia Euroopan sota, Ibrahimovi kutsutaan Anderlecht "Iso Nemesis". Vuonna 2013-14 kaudella, kun hän työskenteli PSG, tästä Ruotsalaiset pelasi kaksi kierrosta Mestarien Liigan ryhmä Anderlecht teki 5 pallot, sekä tehdä Ibrahimovi ja 10 historiassa Mestarien Liigan voittaa yli 4 pallot yhden kentän maalintekijä, Ibrahimovi on myös vain yksi Mestarien Liiga-uran. Tämä koti kohtaaminen, Ibrahimovi tulee voittaja käsi. A Zlatan pelipaita kuuluu itse, voit tulostaa nimi tai numero.

Manchester United mod Anderlecht: Ibrahimovi er nøglen

Toistettu alkaen:http://www.jalkapallokausi.com/Manchester-United-vastaan-Anderlecht-Ibrahimovi-on-avain