Loukkaantumisen jälkeen Ibrahimovic, jotkut Brittiläinen media paljasti, että Manchester United välittömästi vetäytyi edellisen sopimuksen Ibrahimovic, joka teki Manchester United club paljon faneja ja asiantuntijoita syytetään liian armoton. Kuitenkin "Sun Viesti" tänään altistuminen, sanoi Manchester United ei oikeastaan ole näin. Ibrahimovic loukkaantui vakavasti, Jose Mourinho vaati hänen vuosipalkka 13 miljoonan sopimuksen uusiminen, mutta Ibrahimovic itse kieltäytyi, koska Ibrahimovic tuntea haluttomia kustannuksellaan. Jalkapallo Pelipaidat online shop, on alkanut alennus, nopeasti, jotta se.

 

Tämä kausi, Ibrahimovic valtio on erittäin hyvä, on Manchester Unitedin hyökkäävä linja on ensimmäinen veitsi. Valitettavasti hän kärsi vammoja ja vammojen Europa League 1/4-finaalissa, ja hänen polven nivelside oli loukkaantunut ja lepää 9 kuukautta. 35-vuotias on kärsinyt tämän, niin että ihmiset tuntevat pahoillani. Manchester United kiitti Ibrahimovic hänen panoksestaan joukkue tällä kaudella, ja valmentaja Jose Mourinho ja Ibrahimovic oli hyvä suhde, ja hän ajatteli, että joukkue ei pitäisi luopua Ibrahimovic tällä hetkellä. Rajoittamalla alennuksia Halvat Zlatan pelipaita,ostaa heti ja saat enemmän tarjouksia.

 

Ja hylännyt Manchester Unitedin sopimus, mutta Ibrahimovic itse kieltäytyi eläkkeelle, hän on aiemmin todennut, että hän haluaa palata stadionin jälkeen vamman elpyminen, ja päättänyt vahvempi ryhti uusi joukkue. Sopimuksen Ibrahimovic ja Manchester United päättyy kesäkuussa, ja hänen seuraava pysäkki on vielä tuntematon. Jos haluat tietää enemmän yksityiskohtia siitä, Halvat Zlatan pelipaita, vieraile sivustolla, jossa on tarkempi kuvaus.

Ibrahimovic har nægtet at underskrive en ny kontrakt efter skade

Toistettu alkaen:http://www.jalkapallokausi.com/Ibrahimovic-kieltaytyi-allekirjoittamasta-uutta-sopimusta-loukkaantumisen-jalkeen