Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho, jos siellä on jokin kömmähdys, joka on viime kesänä siirtomarkkinoilla, Pogba henkilö käytti liian paljon rahaa, mutta ei ottelun maalintekijä Ibrahimovi vertailukelpoisia. Atletico Madridin hyökkääjä Griezmann on pitkään ollut tavoite Jose Mourinho, yksi maailman jalkapalloilijoiden kun Messi ja Ronaldo, Ranskalainen on myös tavoite, Real Madrid, Pariisi ja muut jättiläiset. Ostaa Jalkapallo Pelipaidat täällä, saat enemmän tarjouksia.

 

Koska viime vuonna, Griezmann toistuvasti sanonut: "Siitä, siirto, nähdä, jos Atletico Madrid ei ole myydä minulle, minun täytyy nähdä, jos haluan jättää Atletico Madrid, haluan sanoa, olen Atletico Madrid erittäin onnellinen." "Tämä on hieman epämääräinen, mutta ei ole varmaa lausunto lähteä."

 

Tällä kierroksella La Liga Atletico Madrid 1:0 pieni voittaa Espanjalaiset, Griezmann teki ainoan maalin peli, myös 100 pallon espanjan yksilö. Pelin jälkeen, kun toimittaja kysyi häneltä tulevaisuudesta Atletico Madrid kysymyksiä, Griezmann kieltäytyi vastaamasta positiivinen ja kiiruhti pois paikalta. Se Halvat Griezmann pelipaita, kuuluu oma paita, voit tulostaa nimi tai numero.

 

Ja Griezmann on välittäjä sanoi haastattelussa Telefoot, hänen asiakkaita harkitsee lainauksia Manchester United ja Real Madrid, korostaen, että Griezmann on sopimus sisältää 100 miljoonan euron erorahan, kuten ranskan jättiläiset PSG, hän sanoi: "Viime vuonna, heillä ei ole kiinnostusta Griezmann, mutta ei tänä vuonna." Griezmann voi olla sisällä PSG suunnitelma. "Lisätietoja Halvat Griezmann pelipaita, ota vierailla verkkosivuilla katsoa.

Griezmann vil overveje at deltage i Real Madrid og Manchester United

Toistettu alkaen:http://www.jalkapallokausi.com/Griezmann-tulee-harkita-siirtymistaan-Real-Madrid-ja-Manchester-United