Sky Sports kertoi, että Manchester City on ollut erittäin kiinnostunut Sanchez, ja sopimus Arsenalin 14 kuukautta päättyi, hän ei uudistaa valmis sopimuksen, Arsenal voidaan myydä vain kesällä. Hinta pysyy samana!!! Tyyli Päivitys? Jotta Jalkapallo Pelipaidat paras aika.

 

Britannian tiedotusvälineet 12 kertoi, että viime tilan Arsenal ei ole toipunut, Chile hyökkääjä Sanchez tänä kesänä liittyä Manchester City on hyvin todennäköistä. Sivuillamme Arsenal Pelipaidat 2016/17, vaikka hinta on halvempi kuin muut, mutta laatu on hyvin kannattaa olla taattu.

 

Chilen media kertoi myös aiemmin, että Sanchez oli päättänyt liittyä Manchester City ja sanoi osapuolet olivat lähellä sopimusta, jossa siirtomaksu 50 miljoonaa puntaa.

 

Sanchez on tehnyt 18 maalia tällä kaudella, ja huhut hänen siirto ei ole pysähtynyt, koska seuran mukana Hebei onnea Kiina , Premier League Chelsea, PSG-Ranskassa, ja niin edelleen.

 

28-vuotias Sanchez, on osallistunut 108 kilpailun puolesta Chilen maajoukkueessa, Kun hän pelasi Barcelonassa Guardiola nyt toimii valmentaja Manchester City, ja oli johtaja Barcelona. Se Arsenal Pelipaidat 2016/17 myydään täällä sivuillamme, ole hyvä ja katso tätä , ehkä on olemassa joitakin tyyppejä, jotka pidät.

Arsenal har til hensigt at sælge Sanchez denne sommer

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokausi.com/Arsenal-aikoo-myyda-Sanchez-tana-kesana