Entinen Manchester Unitedin puolustaja Brown, haastattelussa hiljattain, sanoi uskovansa, että tulevaisuudessa Pogba tulee erittäin hyvä Manchester United.Lasten Jalkapallo Paidat verkkokauppa, on alkanut alennus, nopeasti tilata sen.

 

Manchester United maksoi 8900 kiloa siirtomaksu Pogba viime kesänä, ja siirtomaksu aina kiinnittää vaiheessa, kun ulkomaailmaan ihmiset tekevät arvioinnin Pogba.

 

"Tiedän, että monet ihmiset sanovat jotain ilman peliä" Brown sanoi haastattelussa. "Let Pogba tuntuu harmissaan, mutta en usko niin." Uusi Pogba Pelipaidat Lapsille, nauttia alennettuun hintaan, sekä nopea ja turvallinen toimitus, jotta uni paitoja askel nopeasti paikkaan puolella!

 

"Neuvoisin häntä jatkamaan pelaamaan hänen pelityyliä, ja jokaisella on oma elämänsä ulkopuolella jalkapalloa, ja on selvää, että koska hän on Pogba, joten ihmiset ovat liian huolissaan Pogba yksityiselämästä.

 

"Manchester United on käyttänyt paljon siirtomaksut hänelle, emmekä ole vielä nähneet hänen paras tila, mutta uskon se on vain ajan kysymys.

 

"Paljon puhuttiin Pogba elämäntapa ulkopuolella stadionilla, mutta tärkeintä on hänen suorituskyky kentällä, ja uskon, että pian hän pystyy näyttämään ihanampaa suorituskykyä."

 

Samaan aikaan, Brown myös toivoa, että Manchester United antaa riittävästi aikaa Mourinho. "Olen aina sanonut, että riippumatta siitä, kuka on opetus Manchester United valmentaja tarvitsevat aikaa sopeutua muutoksiin ja toivon, että joukkue voi antaa Mourinho riittävästi ja oikeaan aikaan."

 

"Sillä Manchester United nykyisin sijoitustani liigassa nähdä, ne on vielä mahdollisuus päästä neljän parhaan liigassa." Jos olet todellinen Manchester United fanit, sitten ostaa Pogba Pelipaidat Lapsille että vain kuuluu itseäsi, ja voit tulostaa sinun nimesi.

Pogba vil blive stærkere i fremtiden

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokausi.com/Pogba-tulee-vahvempi-tulevaisuudessa