Barcelona jalkapallo tähti Neymar upea osaamista parantamalla puhuttiin, mutta joskus liioiteltu lasku alas on myös paljon kritiikkiä. Ruotsin puolustaja Celtics joukkueen Mikhail - Lu Siti Te, pommittamalla Neymar vain vain hiukan kosketuksen ja hän laskee alas, satiiri Neymar oli suuri toimija jalkapallokentällä. Tilaa Lasten Jalkapallo Paidat nyt sivuillamme ja saat enemmän tarjouksia.

 

Kuitenkin Neymar äskettäin on herättänyt paljon huomiota verkkoyhteisö. Muutama kuukausi sitten, hän yhdistää tyttöystävänsä kuuluisan Brasilian näyttelijä Bruner, mutta viime aikoina Neymar tavannut "kilpailija".

 

Tunnettu räppäri Chris - Brown, että Rihanna entinen poikaystävä, muutama päivä sitten Instagram huomiota Bruner, joka tuntuu tuo paineita Neymar. Käyttäjätunnus on bombadeestrelas Brasilian viihde juoruja bloggaajien, julkaistu Instagram Chris - Brown alkoi kiinnittää huomiota Brunette ja Brasilian laulaja Anitta kuvakaappaus, tulokset vastaanotetaan sanoman Neymar itseään.

 

Nemal kommentoi: "Jos hän haluaa puhua Brunette, hän tarvitsee vain antaa minulle puhelun yksityisesti." Lisäksi tiedän vain Brown, joka on Carlinhos, kuuluisa brasilialainen laulaja Carlinhos Brown. Uusi Neymar Pelipaidat Lapsille, nauttia alennettuun hintaan, sekä nopea ja turvallinen toimitus, jotta uni paitoja askel nopeasti paikkaan puolella!

 

Neymar sanat näytti levitä Chris Brown korviin, niin hän latasi videon neymar tanssia, ja allekirjoitti @ jotta neymar kanssa ilmaus OK.

 

Vuodesta Mestarien liigan 1/8 viimeisellä kierroksella Barcelona tärisevän käänteinen peli vastaan ​​Paris, Neymar on tehnyt 100 tavoitteet Barcelona, ​​hänen täydellinen suorituskyky on jo vallannut Nou Camp Liverpool ja Chelsea faneja. Etsitkö Neymar Pelipaidat Lapsille? Tuotteitamme diskontattu, tule ja tilata nyt, ja saat enemmän tarjouksia.

Neymar unglücklich aus einigen Gründen seiner Freundin

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokausi.com/Neymar-onneton-koska-joitakin-syita-tyttoystavansa