Juventus on Serie vahva joukkue, mutta on kiistatonta, että vain La Liga kuin Serie kovaa. Barcelona 14-125 kauden finaaleissa tavata Juventus, 3-1, ei väliä mitä, silti tuntea enemmän etuja Barcelonassa. Jalkapallopeli kausi on tulossa, nyt todella tarvitsevat Jalkapallo Pelipaidat kiirettä tilaukset.

 

Tämä kausi, Barcelona on Mestarien liigan joukkue, Ankarimmat joukkue liigassa pelissä he kahdeksan peliä, teki 26 maalia, keskimäärin yli 3 maalia. Sen lisäksi, että 0-4 hävisi Pariisiin pelin, Barcelonaa on tehnyt tavoitteet. Barcelonan joukkue, Messi on 11 maalia, sijoitus ensimmäinen Mestarien liigan maalintekijä lista tällä kaudella, hänen johdollaan, Barcelona Näytä pisteytyksen kyky whitch anna toinen joukkue tuntuu kauhuissaan, MSN kolme tällä kaudella on ollut yhdessä sijoitettiin 18 tavoitteet, mutta myös lähetti 12 auttaa, epäilemättä, MSN tulee suurin ase voittaa Juventus.

 

Verrattuna Mestarien liigan loppuottelussa kaksi vuotta sitten, kaksi joukkuetta ei ole pieniä muutoksia, Barcelona puoli Harvey, Pedro ei, tärkein oikealle takaisin Alves, se käännetään Juventus, paitsi Lisäksi tärkein kokoonpano ei ole paljon muutoksia, kun Mestarien liigan 11 ihmistä vain Alves lähti tiimistä. Suoraan käskyjä, ostaa Halvat Barcelona Pelipaidat, ja se alkaa kuljettaa teille samana päivänä.

 

Juventus puolella muutos on hyvin suuri, Pirlo, Vidal, Bogba, Tevez ja muut tärkeimmät joukot ovat poistuneet joukkue, kun finaaliin ensimmäisen 11 pelaajaa ovat vain 5 ihmistä jäljellä. Mutta saapuminen Di Bara, Higuain ja toiset, ei anna Juve vahvuus heikentynyt liikaa, nykyisessä Serie sijoitukset, Juventus on vielä se etu, 8 pistettä johtaa. Etsitkö Halvat Barcelona Pelipaidat? Tuotteitamme diskontattu, tule ja tilata nyt ja saat enemmän tarjouksia.

Für die Barcelona VS. Juventusanalyse

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokausi.com/Barcelonan-VS-Juventus-analyysi