Liverpool virallisesti ilmoittanut sopimuksen Larana, Sky Sports ja muut media sanoi osapuolet allekirjoittivat kolmivuotisen sopimuksen, ja hänen viikoittainen palkka on 110000 kiloa. Hinta pysyy samana !!! Style päivitys? Tilaa Jalkapallo Pelipaidat parasta aikaa.

Lalana 28 vuotias tänä vuonna, tuli Southampton urheilijoiden on auttanut Southampton alkaen Englannin jalkapalloliigan kaikki tiensä Englannin jalkapallon Super League, palveli kapteeni Southampton ennen. Kesällä 2014, Larana 25 miljoonaa puntaa Southampton liittymään Liverpool, kun hän ja seuran allekirjoittivat viisivuotisen sopimuksen, tuolloin ei vielä 2 vuotta takia.

Liverpool valmentaja Klopp sanoi: "On hyvä uutinen, että Larana on loistava pelaaja ja olen iloinen, että hän voi jäädä seuran pitkäksi time.He on mahdollinen johtaja ja tärkeä tiimimme jäsen, että hän on juuri saapunut hänen huippu, tulevaisuus on hyvä ura, hän on intohimoisesti jalkapalloa, nuoret pelaajat voivat oppia häneltä.

"Olen ylpeä siitä, että luottaa seuran ja valmentaja, ja allekirjoittamalla seura joka kuten Liverpool on hieno asia, ja nyt uusiminen on osoittautunut minun osuuteni seuran" Lalana sanoi.

Liittymästä seuran toistaiseksi Lalana ollut yhteensä 117 kertaa Liverpool, sijoitettiin 20 maalia, joka pelasi joukkueen 27 kertaa tällä kaudella, ja teki 7 maalia. Lisäksi Lalana seurasi Englannin joukkue pelasi 2014 World Cup ja 2016 Euroopan Cupin. Uusi Liverpool Jalkapallo Pelipaidat, nauttia alennettuun hintaan, sekä nopea ja turvallinen toimitus, jotta uni paitoja askel nopeasti paikkaan puolella!Liverpool ja Lalana virallisesti uudistettu

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokausi.com/Liverpool-ja-Lalana-virallisesti-uudistettu