Läpi hänen uralta, Cristiano Ronaldo on voitettava monia esteitä, jotta voidaan luoda itsensä yhdeksi parhaista pelaajista koskaan armon kaunis peli. Vastikään hän kääntyi 32 viime sunnuntaina ja tulee olemaan hänen ensimmäinen peli, kun hänen syntymäpäivänsä viikonloppuna. On korkein maalintekijä Real Madrid heidän rikas historia, mutta nyt edessään pelottava tehtävä jatkaa hänen ylin muoto edessä tavoite tulevina vuosina come.Whatever maahan Kannatatteko meillä on oikea paita sinulle täällä meidän muualla jalkapalloilun paita store. Varmista nappaat Jalkapallo Pelipaidat tänään meidän edullisesti!

 

Historia ei ole ollut ystävällinen Real Madrid hyökkääjien kääntää 32 koska heidän goalscoring kyvyt ovat vähentyneet rajusti. Ronaldo kasvot kilpajuoksu aikaa, kun hän katsoo säilyttää hänen johdonmukaisuus ja jatkaa pelaamista tasolla hänellä on viimeisen vuosikymmenen aikana.

 

Ronaldo voittaa Raul Gonzalez tulla Real Madridin korkein koskaan maalintekijä kanssa 384 tavoitteet nimensä, liityttyään Los Blancos vuonna 2009 maailmassa levytyssopimusta tuolloin. Hän on myös korkein maalintekijä Mestarien liigan historiaa 80 tavoitteita ja on ainutlaatuinen saavutus pisteytys 50 maalia hänen viimeisen kuuden kauden Espanjan giants.Football paidat online jalkapallo ostoksia. Tilaa Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat online tänään ja säästä tukemiseen suosikki jalkapalloseurat at Jalkapallokausi.com!