Siellä järjestetään keskittyä kilpailuun, Valioliigan joukkue Arsenal pois vastaan Sutton United. Arsenal viime viikolla Mestarien liigan 1/8 finaaleihin ensimmäisen etapin taistelun pois 1-5 tappion Bayern. Tämä tarkoittaa sitä, että Arsenal on hyvin vaikea saada 8 vahva. Vastaan matalan tason liiga vastustajat Sutton United, Arsenal on päättänyt voittaa. Just ostaa halvalla Jalkapallo Pelipaidat myymälästämme kanssa nopea toimitus.
 
 
FA Cup on jaettu kahdeksan kierrosta, lisäksi välierissä ja lopullinen, kaksi joukkuetta kierroksella, jos 90 minuuttia säännöllisesti peliaikaa piirtää, eivät suorita pelin ja jopa rangaistuspotkukilpailun, mutta tarve molemmille osapuolille toistaa. Replay jalkapallopeli, molemmat joukkueet pois. Jos toista kilpailu jälleen 90 minuuttia, sinun täytyy siirtää ylitöitä tai rangaistuspotkukilpailun.
 
 
Sanchez, Ozil ja muut ydin voi olla mahdollisuus poistua joukkueen. Tärkein puolustaja Kos Czerny ja Bayern Mestarien liigan pelin haavoittunut, myös keskeyttää pelin. Arsenal korvike hyökkääjä Lucas Perez tai jatkaa näytellä sankari FA Cup hyökkääjä. Poimi Arsenal Pelipaidat käyttää sitä ja pelata jalkapalloa!Arsenal yrittää päästä 1/8 FA Cup