Ruotsalainen jalkapalloilija on jätetty kyyneliin jälkeen toimittajia epäilivät pelaajien tulisi pakottaa laulamaan maan kansallislaulu.
Astrit Ajdarevic, joka on kapteeni Ruotsin Miesten Olympic maajoukkue, seulottiin lehdistössä juuri kun hänen puolellaan eliminoitiin 2016 olympialaisissa jälkeen 1-0 tappion Japan.Whatever jalkapalloseuroille Kannatatteko meillä on oikea paita sinulle täällä meidän muualla maailmassa Jalkapallo Pelipaidat myymälässä. Varmista napata tinkiä tänään meidän edullisesti!

 

Aiheena oli ensimmäisen kerran esiin aiemmin keskiviikkona, kun uusia Ruotsi valmentaja Janne Andersson viittaavat siihen, että hän vaatisi kaikkia hänen pelaajat oppivat sanoja maan kansallislaulu.

 

"Fanit matkustaa puolet Euroopan ja laulaa sydämensä ulos, kun joukkue pelaa. Minun maajoukkue on tärkeää laulaa. Laulaa yhdessä. Joten kuuntele nyt jos olet kentällä ennen kick-off. Opi sanoja, sillä laulaa että laulu faneja ", hän kertoi radioasema P1.

 

Ja kun kysymys esitettiin Olympic kapteeni Ajdarevic heti joukkueensa lähetettiin kotiin Rio, se herätti emotionaalisen response.Shop varten Ostaa Ruotsi Jalkapallo Pelipaidat? Olemme Jalkapallo Neulepuserot laadukkaita kaikkien seurojen myynnissä. Osta halpa Ruotsi Jalkapallo Pelipaidat nopea toimitus ja lisätä omia painatus tänään!