Bayern Münchenin puheenjohtaja Uli Hoeneß on ollut kaivaa kilpailijat Borussia Dortmund sanoen ne eivät ole asentaa otsikko haaste he olivat olleet expecting.Huge valikoima Jalkapallo Pelipaidat ja kannattaja kauppatavaraa. Tulostaminen omalla nimellä tai lempipelaajasi. Nopea toimitus ja halpa hinta.

 

Bayern kärsi heidän ainoa liiga tappio kauden Dortmund marraskuussa, mutta Thomas Tuchel puolella meni talvilepoa kuudenneksi, 12 pistettä jäljessä taulukossa-keveiden mestareita.

 

Dortmund eivät ole voittaa yhdeksän niiden 16 liigan pelejä ja Hoeness kertoi Sky Deutschland: "lavished ennenaikainen kehua alussa kauden, Dortmund mielestä tämä oli vuodessa, jos ne voivat työntää Bayern todella kova.

 

"Ja mitä tapahtui? Jouluna Katsoin pöydässä ja rekisteröity, että siellä on 12-pisteen kuilu uudelleen."

 

Laajentaminen hänen suhteissaan Dortmund toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke, jonka kanssa hän on ottivat aikaisemmin, Hoeness sanoi: "Olen erittäin asiallinen suhde herra Watzke.We on suuri kokoelma Bayern München pelipaita lasten kaikki kilpailukykyiseen hintaan, joten don 't missaa, saat Bayern München Pelipaidat Lapsille tänään!