Arsenal ovat nyt kuulemma huolissaan menettää Alexis Sanchez ja Mesut Özil, vain viikko sen jälkeen Arsene Wenger oli "vakuuttunut" he jäädä. Mitä tapahtuu?

 

Olen hämmentynyt. Jalkapallo on loppujen lopuksi hämmentävä liiketoimintaa, sellainen, jossa vähän on varma ja vielä vähemmän paljastuu yleisölle. Arsenal ovat Klubi usein istuvat keskellä tämä lokaa epäilystä ja kysymyksiä, varsinkin kun siirto kausi tulee around.A ammattitaitoinen ja luotettava verkkokaupoissa keskus tarjoaa erilaisia ​​kuuma myymällä Jalkapallo Pelipaidat kohtuulliseen hintaan ja lähettämällä ne maailmanlaajuisesti. Lisää oma Jalkapallo Neulepuserot tulostus!

 

Erityisesti kiertyminen, kääntämällä tarina tällä kaudella keskitytään futuurit heidän johtaja ja heidän kahden tähden pelaajia. Arsene Wenger nykyinen sopimus päättyy vuoden lopussa - vaikka se olisi erittäin yllättävää, jos hän jatkaa hänen 20-vuoden oleskelua North London - vaikka molemmat Alexis Sanchez ja Mesut Özil ovat viivästyneet sopimuksen neuvottelut useaan otteeseen, inspiroiva lukuisia huhujen ja raporttien mukaan siirtymistä pois molempien.

 

Lisäksi sekä Sanchez ja Ozil ovat julkisesti todenneet, että he ovat tyytyväisiä Pohjois-Lontoossa, haluaa pysyä Pohjois-Lontoossa, jos oikea sopimustarjous on pöydällä ja takeet tehdään koskien sekä tulevaisuuden Wenger ja kunnianhimo seuran , ja ei ole aikomusta pakottaa liikkua away.See grand valinta Soccer Jerseys- Olemme suurin kokoelma Alexis Sanchez Pelipaidat Lapsille maailmanlaajuisesti merenkulun ja paras laatu.