Jalkapallo Pelipaidat johtavien jalkapallo kauppa. Hanki kansainvälisten ryhmien kit ja Jalkapallo Neulepuserot saman tien Fast maailmanlaajuisesti toimitus saatavilla. Real Madrid hyökkääjä Karim Benzema on palannut koulutusta ennen lauantain La Liga Derbi at Atletico Madrid, mutta keskikenttäpelaaja Casemiro ja keskus-back Pepe näyttää kaikki mutta varmasti menetä.

 

Benzema n saatavuus tuli vieläkin tärkeämpää Madrid valmentaja Zinedine Zidane kun kävi ilmi, että Alvaro Morata oli kyytiin hamstring vamma kansainvälisistä tullin Espanjan, joka näkee hänet sivussa noin kuukauden.

Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat

Benzema oli ollut huolissaan lihas ongelma viime aikoina, mutta oli mukana Madrid ryhmän torstain harjoituksen, vaikka Casemiro ja Pepe koulutettu pois heidän joukkuetoverinsa kun he jatkoivat toipua niiden rikki sääriluun ja hamstring kysymyksiä.Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat meidän online-urheiluliike. Tilaa online tänään valtavia tarjouksia ja nopea delivery.Get valmis uuteen jalkapalloilukauden meidän mahtava kokoelma jalkapallo paitoja kaikki Jalkapallokausi.com kanssa edullisesti!