Maalivahti Manuel Neuer ja laitahyökkääjä Arjen Robben oli sulkea pois Bayern Münchenin keskellä viikkoa matkan kohtaamaan Venäjän puolella Rostov Mestarien liigan, Saksan mestari sanoi Tuesday.Cheap Neuer pelipaidat Pitkähihainen meidän verkkokaupasta! Hanki Jalkapallo Pelipaidat Halvalla verkossa tänään nopea toimitus.

 

30-vuotias Neuer oli tiukka vasikka ja pysyisivät Münchenissä hoitoon, Sven Ulreich hän otti paikkansa, toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge sanoi.

 

Robben on vielä toipua lihas kyytiin ollessaan kansainvälinen tullin Alankomaat viime viikolla.

 

Bayern valmentaja Carlo Ancelotti myös ilman loukkaantunut Javi Martinez, Arturo Vidal ja Kingsley Coman keskiviikon ryhmä D kohtaavat.

 

Bayern jotka hakattiin 1-0 kotimainen kilpailijat Borussia Dortmundin Bundesliiga lauantaina, ovat jo päteviä tyrmäys vaiheisiin Mestarien liigan ja ovat toiseksi niiden ryhmässä yhdeksän pistettä neljästä pelejä.

 

"Jos voitamme voimme teoriassa vielä mahdollisuus alkuun ryhmään ennen Atletico (Madrid)," Rummenigge kertoi reporters.All uuden Saksa Pelipaidat Lapsille yhdessä paikassa. Helppo selata ja ostaa joukkueiden jalkapallo pakki.