Paris Saint-Germain valmentaja Unai Emery sanoi keskikenttäpelaaja Marco Verratti on "happy Pariisissa ja PSG" jälkeen viimeaikaiset kommentit Italian valmentaja Giampiero Ventura.Buy halpoja Jalkapallo Neulepuserot Premier League, La Liga, Bundesliiga, Serie A, kansainväliset sarjat ja enemmän . Suurin valikoima Jalkapallo Pelipaidat Halvalla verkossa. Muokkaa mukautettuja tulostusta. Maailmanlaajuinen delivery.Enjoy korkealaatuinen jalkapallopaidat nopea toimitus Jalkapallokausi.com.

 

Ventura arvosteli Ligue 1 ja kuoli 24-vuotiaan Verratti ei testattavana tarpeeksi jälkeen kysymykset hänen muoto ja kunto.

 

Emery sanoi, ettei tiedä "missä yhteydessä nämä telupuheita", mutta sanoi lehdistötilaisuudessa ennen sunnuntain peli Lyon: "Sillä Verratti, hän tarvitsi kolme kuukautta päästä takaisin täyteen kunto - sitähän asiantuntijat sanoivat jälkeen hänen vammoja.

 

"Hän on tyytyväinen Pariisissa ja PSG, yksi tärkeimmistä joukkueita maailmassa."Ostaa PSG Jalkapallo Pelipaidat 16/17 tai jalkapallo pakki käyttää ylpeänä seisoo, niin valita meidän suuri valikoima tänään!