Zlatan Ibrahimovic väittää Manchester United on kehitettävä Killer Instinct edessä tavoite, jos ne ovat elvyttää toiveet Mestarien liigan qualification.Buy halpa Jalkapallo Neulepuserot ja jalkapallo sarjat meidän verkkokaupassa nyt! Nopea maailmanlaajuinen toimitus. Miehet, naiset ja Kid koot varastotuote.Jalkapallo Pelipaidat tulostus käytettävissä.

 

United kasvot Tottenham Old Trafford sunnuntaina joilla teki vain 19 maalia liigassa tällä kaudella - huono tuottoa, joka näkee ne menevät peliin jo yhdeksän pistettä tuuliajolla neljännen sijoitettu Manchester City. Jalkapallokausi.com on paras jalkapallopaidat verkkokaupasta.

 

Ibrahimovic, 35, on toistaiseksi mielissään suuntaus Yhdistyneiden pisteyttämällä 13 maalia kaikissa kilpailuissa, mutta loput Jose Mourinho joukkue jäävät selvästi jäljessä ruotsalainen, eikä yksikään hänen joukkuetoverinsa tällä hetkellä lähes kaksinkertaisena.

Ja vaikka entinen Barcelona, ​​Juventus ja Paris Saint-Germain eteenpäin uskoo United pelaa paremmin kuin tulokset viittaavat, hän myöntää, että tavoite-pisteytys on parannettava quickly.Browse meidän valtava kokoelma Jalkapallo Neulepuserot. Tilaa jalkapallopaidat ja napata bargain tänään! Henkilökohtaisia ​​Manchester United Pelipaidat 2016/17 käytettävissä.