Viisi kertaa Ballon d'Or voittaja on ollut olennainen osa Katalonian jättiläisten hallussa perustuvia philosophy.Get yli nettikauppaamme nyt ja poimia meidän halvan Jalkapallo Pelipaidat Halvalla saada läpi uuden kauden kaikki edulliseen hintaan ! Tutustu kautta valtava kokoelma jalkapallo paitoja kaikki Jalkapallokausi.com. Poimi jalkapallo paitoja tänään!

 

Lionel Messi ja Barcelona ovat muuttuneet jalkapallo ikuisesti, mukaan Gheorghe Hagi.

Supertähti eteenpäin Messi on voittanut 29 pokaaleja lähtien tekee hänen Barca debyyttinsä vuonna 2004, joista kahdeksan LaLiga otsikot ja neljä Mestarien liigan kruunua.

 

Viisi kertaa Ballon d'Or voittaja on ollut olennainen osa Katalonian jättiläisten hallussa perustuva filosofia alla tykkää Frank Rijkaard, Pep Guardiola ja vakiintuneet valmentaja Luis Enrique.

 

Vaikka Messi, joka loisti sunnuntaina 4-1 voiton Espanyol, on vielä voittaa vanhempi mestaruuden Argentiina, Hagi uskoo hän ja hänen joukkuetovereihinsa at klubitasolla ovat jättäneet lähtemättömän jäljen päälle game.Welcome maailman johtava jalkapallo pelipaidat jälleenmyyjä! Ostoksia noin Ostaa PSG Jalkapallo Pelipaidat 16/17 ja paljon enemmän-saatavana huokeasti jokaista urheilun kausi!