Suurin plus kohta illan oli vakuuttava luonne suorituskykyä, jossa ehdotettiin Ranskan Mestarien lopullisesti ostoja Unai Emery taktiikka jälkeen pitkähkön adaptation.Cheap jalkapallo Neuleet & Jalkapallo Kits alkaen kaikki klubit! Alhainen hinta ja Postikuluja. Aloita ostokset Jalkapallo Pelipaidat Now!

 

Angel Di Maria oli toinen positiivinen. Argentiinan kansainvälinen näytti paremmin eteenpäin kuin hän on viime viikkoina ja enemmän kotona oikealla edessä kolme. El Fideo kunhan auttaa asioiden Adrien Rabiot tavoitteena tehdä 3-0.

 

Pre-ottelu, Emery teki selväksi hän halusi pelaajien vaikeuttaa vastustajien pisteet Parc des Princes ja juuri mitä he tekivät. PSG kapteeni Thiago Silva ja Marquinhos olivat kiinteitä keskustassa puolustukseen, kun Serge Aurier ja Maxwell harvoin levoton joko side.Retailer Soccer Neulepuserot ympäri maailmaa. Tarjoamme joukkueet kuten Real Madrid, Barcelona, Manchester United ja Liverpool. Osta Halvat PSG lasten jalkapallo pelipaita verkossa lapsille, miehille ja naisille here.Enjoy laadukkaita jalkapallopaidat nopea toimitus Jalkapallokausi.com.